Periodisk syn

Sikker Bilsyn udvider kompetencer og services

Vi kan snart tilbyde flere bilsynstyper (toldsyn, registreringssyn, påhængskøretøjer m.m.). Vi arbejder også på at blive nummerplade operatør.

Følgende synstyper/services tilbydes snart!

Alle bilsynstyper til biler med en tilladt totalvægt på højst 3500 kg. samt motorcykler, knallerter mv. (alle syn af lette køretøjer)

 1. Periodisk syn/omsyn af påhængskøretøjer

  Campingvogne og trailer med en totalvægt på højst 3500 kg

 2. Registreringssyn

  Dette kan f.eks. være ved montering af træk eller f.eks. hvis en personbil til privat personkørsel er ombygget til en varebil til godstransport.
  Information om registreringssyn

 3. Toldsyn

  Ved import af biler som ikke er indregistreret i Danmark – Vurdering af bilens stand, type m.m.
  Information om import af biler

 4. Tempo 100

  Campingvogne eller andre påhængskøretøjer må køre op til 100 km/t på motorveje i Danmark når de er godkendt til Tempo 100
  Information om Tempo 100 for påhængskøretøjer

 5. Nummerpladeoperatør

  Købe nummerplader, omregistrere (skifte ejer eller bruger) eller afmelde et køretøj med nummerplader
  Information om bestilling af nummerplader

Kurser til kategori 3 synsmand

Kim Madsen, teknisk ansvarlig har lige bestået prøven som kategori 3 synsmand. Det betyder at vi har gennemført to forskellige kurser: Buskørekort D og selve kategori 3 uddannelsen.

Buskørekort D

Køreskolen Down Town hjalp os med at komme igennem køre-/teoritimer

Buskortet blev klaret i løbet af september, hvor Køreskolen Down Town skræddersyede et program til os, så vi på få uger kunne få det klaret. Med god undervisning var der nul fejl til teoriprøve og en køreprøve der også blev klaret flot – Vi vil gerne anbefale køreskolen til andre også!

Kategori 3 bilsynsmedarbejder

Den næste del af programmet er uddannelse i Nykøbing-Falster hos CELF, som er rigtig skarpe på deres krav til elever og deres materiale og lærer er også i topklasse.

Alle bilsynstyper af biler, traktorer, motorredskaber og påhængskøretøjer hertil, alle med en tilladt totalvægt på højst 3500 kg, for biler til mere end 9 personer dog kun periodiske syn, samt alle syn af motorcykler, knallerter og påhængskøretøjer til motorcykler (syn af lette køretøjer)

Vi tog også vores teknisk ansvarlig hos CELF og nu også katagori 3 uddannelsen, da vi er meget tilfredse med kvalitet af deres uddannelser.
Udgivet i bilsyn, Uddannelse og tagget , , , .