Om Sikker Bilsyn

Omkring Sikker Bilsyn

Sikker Bilsyn handler som navnet indbyder til omkring sikkerhed, tillid og kvalitet. Vi baserer alt hvad vi gør omkring dette.

Sikker Bilsyn åbnede dørene første gang d. 5 august 2019, hvor vi stod klar til at modtage vores første kunder. Vi havde på forhånd en række aftaler grundet relationer fra autobranchen. Vi havde en forrygende start på den første måned, hvor vi havde mange private kunder igennem vores nye synshal, og vi har siden forøget vores kundebase støt.

For os er det utrolig vigtigt at vi har tid til at gennemføre syn og derfor er der også sat 30 min. af til hvert syn vi laver, og toldsyn op til en time. Det er stor værdi at vi har tid til at snakke med kunden, og har mulighed for at besvare spørgsmål og give råd med på vejen.

Firmaet består af Teknisk ansvarlig Kim Madsen, som er uddannet mekaniker med 15 års erfaring indenfor automekaniker branchen inkl. specifikt flair indenfor fejlsøgning og kontrol – Desuden er Kim fuldt uddannet synsmand og teknisk ansvarlig med nyeste viden og læring indenfor Kategori 1 og 3. Firmaets ejer og direktør er René Guldbæk Madsen, som hovedsageligt står for det strategiske, administrative arbejde.

Kontakt os

Åbningstider Holstebro
mandag8:00 — 16:00
tirsdag8:00 — 15:00
onsdag8:00 — 16:00
torsdag8:00 — 16:00
fredag8:00 — 15:00
lørdagLukket
søndagLukket
14 Febr - 16 FebrLukket
ÅBNINGSTIDER Thyholm
No location found for this name. Either review your location name or go to Settings > Business Hours Indicator to set up locations.